Alimpijević: BORAC NE SME DA NAM SE PONOVI!

Autor:

Sport

26.04.2018

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević izjavio je na konferenciji pred duel KLS protiv Zlatibora iz Čajetina da njegov tim više ne sme da pravi kikseve u ligi kao protiv Borca u Čačku.

RepublikaFoto: Starsport
Alimpijević: Moramo da promenimo pristup

– Mi greške u pristupu birajući protivnika više ne smemo da pravimo i kroz analize svega što se desilo moramo mnogo bolje u nastavku lige, kako bismo osvojili titulu prvaka države – rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Zvezdu u četvrtom kolu prvenstva očekuje duel protiv Zlatibora na domaćem parketu.

– Kao jedan od najorganizovanijih i najstabilnijih klubova u KLS-u ove godine, ekipa Zlatibora iz Čajetine, sasvim zasluženo se našla u Super ligi. Ovaj tim je sastavljen od iskusnih igrača koji dugo igraju ovaj nivo takmičenja – rekao je Alimpijević.

Zvezda je u prošlom kolu izgubila od čačanskog Borca i trenutno ima dve pobede i jedan poraz, dok Zlatibor ima skor 1-2.

– Utakmice poput one u Čačku ne smeju da nam se ponove. Moramo na prvom mestu koncentrisanije i energičnije da ulazimo u utakmice i da držimo nivo tokom celog meča – rekao je košarkaš Zvezde Branko Lazić i složio se s trenerom da je Zlatibor zasluženo u Super ligi Srbije.

Utakmica se igra sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" od 19:00.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading