MEGA NA TURBO POGON UPOZORAVA ZVEZDU: Cedevita Olimpija POČIŠĆENA u prvom meču plej ofa!

Autor:

Sport

15.04.2024

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiv trijumf Baraćevog tima.

MEGA NA TURBO POGON UPOZORAVA ZVEZDU: Cedevita Olimpija POČIŠĆENA u prvom meču plej ofa!

Foto: Starsport

Košarkaši Mege ostvarili su ubedljivu pobedu nad ekipom Cedevita Olimpije rezultatom 119:98 u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Revanš meč je zakazan za 22. april u Ljubljani, a ekipama će biti potrebne dve pobede za plasman u polufinale.

Odlučujući faktor za pobedu Mege bili su sjajni Nikola Đuršić sa 31 poenom, Andrija Jelavić sa 20, Filip Jović i Stefan Miljenović sa po 16 i Uroš Plavšić sa 13 poena. Sa druge strane, kod Cedevita Olimpije istakli su se Di Džej Stjuart sa 20 poena, Džastin Kobs sa 17, Alen Omić sa 16, Jaka Blažič sa 12, i Zoran Dragić sa 10 poena.

Republika

Foto: Starsport

Mega - Cedevita

Duel između Mege i Cedevita Olimpije doneo je veliku borbu za svaku loptu i izuzetno brzu igru na obe strane. Ružičasti su imali prednost od četiri poena na kraju prve deonice, dok su tokom drugog kvartala vodili sa 41:35. Ipak, šampion Slovenije uspeo je da preokrene rezultat na 43:41. Na kraju drugog perioda igre, Mega je vodila sa 57:52.


Mega je uspela da zadrži stabilnost i prednost tokom treće deonice, pobegavši na 94:74. Ova prednost je nagoveštavala rešenje pitanja pobednika, a trener Cedevita Olimpije, Zoran Martič, pokušao je da stabilizuje ekipu i stigne do egala. Ipak, domaći su uspeli da zadrže prednost lako i na kraju trijumfuju sa 119:98.

U preostalim mečevima četvrtfinala, Budućnost je pobedila Zadar sa 100:69, Zvezda je slavila protiv SC Derbija sa 83:81, dok je prvi meč između Partizana i Igokee na programu 17. aprila. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading