SJAJNE VESTI ZA PEŠIĆA I SRBIJU: Evo KADA se Milutinov vraća na parket!

Autor:

Sport

02.04.2024

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je trajao oporavak.

SJAJNE VESTI ZA PEŠIĆA I SRBIJU: Evo KADA se Milutinov vraća na parket!

Foto: Starsport

Nakon perioda oporavka od povrede, srpski centar Nikola Milutinov se vraća u akciju. Igrač Olimpijakosa i osvajač srebra sa reprezentacijom Srbije na prethodnom Mundobasketu, imao je problema sa povredama od samog starta sezone. Međutim, trener Jorgos Barcokas nedavno je najavio da se Milutinovljev povratak može očekivati kroz nedelju ili dve dana, a ta najava se sada obistinila.

Kroz sezonu, Milutinov je odigrao 20 mečeva, ali je bio starter samo četiri puta. Prosečno je beležio skoro devet poena uz šest skokova po utakmici. Van terena je od kraja januara, kada je doživeo povredu metatarzalne kosti zbog koje je bio prinuđen da odsustvuje više od dva meseca. Očekuje se da će se njegov povratak pozitivno odraziti na ekipu, pružajući joj dodatnu snagu i stabilnost u završnici sezone.

Republika

Foto: Euroleague.net

Nikola Milutinov protiv Partizana


Od starta sezone, srpski centar je mučio muku sa velikim brojem povreda, zbog čega je bio prinuđen da pauzira i oporavlja se. Ovaj period oporavka bio je od ključnog značaja kako bi se Milutinov vratio u punoj formi i spreman za napore koji ga očekuju u završnici sezone. Nedavno smo ga videli na tribinama Arene tokom utakmice Partizana sa Olimpijakosom kada je bio izviždan od strane navijača.


Povratak Nikole Milutinova predstavljaće značajan momenat za ekipu Olimpijakosa. Njegovo iskustvo, kvalitet i prisustvo na terenu biće od velike važnosti u narednim mečevima, pružajući dodatnu podršku i sigurnost timu u ostvarivanju ciljeva u ovoj sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading