GORAN GRBOVIĆ NAJOŠTRIJE OSUĐUJE GROBARE: " To je DEGUTANTNO"! Hrvati NIKADA ne bi zviždali svojima, a aplaudirali SRBIMA!

Autor:

Sport

29.03.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Ne razumem da se zviždi svom igraču", rekao je racočarani direktor Arene.

GORAN GRBOVIĆ NAJOŠTRIJE OSUĐUJE GROBARE: " To je DEGUTANTNO"! Hrvati NIKADA ne bi zviždali svojima,  a aplaudirali SRBIMA!

Foto: Republika TV, Starsport

Košarkaši Partizana poraženi su od Olimpijakosa u okviru 32. runde Evrolige rezultatom 69:74. Ovim neuspehom, crno-beli su napravili korak unazad na putu do plej-ina najboljeg takmičenja Starog kontinenta. 

Iako je Arena sinoć prikazala fantastičnu atmosferu, koju su svojim prisustvom ulepšali mnogi poznati, između ostalih Toni Kukoč, Dino Rađa i Novak Đoković, bilo je i nemilih scena kojima grobari neće moći da se ponose grobari.

Foto: Republika

Toni Kukoč u Areni

Najviše para uši zviždanje i pogrdni poklici Nikoli Milutinovu, nekadašnjem centru "parnog valjka". Tribine su mnogo puta ove sezone demonstrirale "časove ljubavi", često pripovedane od Duška Vujoševića, ali sinoć su neke od lekcija legendarnog stručnjaka prosto izvetrile iz pamćenja vatrenih pristalica. 

Stoga se oglasio Goran Grbović, dugogodišnji igrač Partizana, a sada direktor Arene, hale u kojoj izabranici Željka Obradovića biju bitke. 

Foto: Starsport

Goran Grbović

On je najoštrije osudio postupak grobara i naglasio da takav tretman, Hrvati ne bi dobili u svojoj domovini, aludirajući naravno na diskrepanciju između dočeka jugoslovenskih legendi Dina Rađe, Tonija Kukoča, i srpskog reprezentativca Nikole Milutinova. 

- Razumem da Toni Kukoč i Dini Rađa kao legende hrvatske košarke budu pozdravljeni aplauzima, jer su stvarno košarkaške "planine", ali ne razumem da se zviždi svom igraču (Nikola Milutinov, prim. aut) - rekao je legendarni igrač Partizana Goran Grbović za "Tanjug", i potom dovršio u sličnom maniru:

- Zamislite situaciju da u Hrvatskoj aplaudiraju Srbima, a da zvižde svojima, to se nikad neće desiti. To je degutantno, to mi je zasmetalo strašno. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading