MA ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK! Matijas Lesor posle DŽUNGLE protiv Zvezde rekao: "Ja sam MAJMUN"!

Autor:

Sport

23.03.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje Francuz sa bockanjem delija.

MA ŠTA PRIČA OVAJ ČOVEK! Matijas Lesor posle DŽUNGLE protiv Zvezde rekao: "Ja sam MAJMUN"!

Foto: Starsport

Posle pobede Panatinaikosa nad Crvenom zvezdom u Areni rezultatom 89:76, navijače crveno-belih isprovocirao je Matijas Lesor kontroverznom izjavom, kojom je aludirao na pogrdnu pesmu grobara. 

- Na terenu je bila džungla. Bilo je nekih zebri, delfina, majmuna i ponija. Ovo je velika pobeda, važna pobeda mog tima - rekao je Lesor posle meča za beogradske medije, čime je podsetio na dane u Partizanu, kada je na društvenim mrežama ostavljavio poruku u četiri slova ZDMP.

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Ubrzo ju je izbrisao, pravdajući se da je u pitanju pesma sa Martinika, ali je svima bilo jasno da Matijas tada misli na uvredljivu pesmu koju grobari često pevaju na fudbalskim i košarkaškim utakmicama (Zvezdu Da Mi Ponude...).

Sada je nastavio da se provocira prostalice kluba sa Malog Kalemegdana, jer novo pojašnjenje ima još manje smisla. 

- Imamo šalu unutar ekipe, ja zovem svoje saigrače imenima različitih životinja. Kendrik Nan je zebra, Slukas je delfin, ja sam majmun, a Džerijan Grant je poni -  istakao je Lesor.

 

 

Podsećamo, Matijas Lesor je ostao veliki dužnik delijama svojim prelaskom u večitog rivala, Partizan. Iako je kupio srca grobara, gratis je dobio mržnju severne tribine, a deluje da je "ljubav" obostrana.  Ostala je upisana čuvena fotografija Matijasa sa dve ribe u rukama. 

Grobari su iz provokacije rešili da na ribe zamene glavama Nikole Kalinića i Filipa Petruševa. Lesoru se ovaj potez evidentno dopao, tako da je rešio da se fotografiše sa transparetnom i potpiše pomenuti predmet. 

Očigledno da ovo prolongirano rivalstvo ne prestaje da traje, uprkos Matijasovom odlasku u Atinu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading