POGLEDAJTE MAGIČNU ASISTENCIJU JOKIĆA OD NOĆAS: Gde je lopta?!

Autor:

Sport

22.03.2024

03:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kroz uši protivnika!

POGLEDAJTE MAGIČNU ASISTENCIJU JOKIĆA OD NOĆAS: Gde je lopta?!

Foto: x.com

Samo dva dana nakon ogromne pobede nad Minesotom u borbi za vrh NBA lige gde su kontrolisali čitav meč, košarkaši Denver Nagetsa ukrštaju koplja sa Njujork Niksima.

Trenutno je drugo poluvrema meča u Koloradu, Jokić i ekipa imaju vođstvo i na putu su nove pobede. Meč za sada je, kao i obično, naravno, obeležio srpski centar koji u poslednjoj deonici ima tripl-dabl učinak, pošto je zabeležio 25 poena, 14 skokova i 11 asistencija! Jedino bolji od njega poenterski jeste Majkl Porter Džunior - upravo igrač kog je uposlio prilikom najlepšeg detalja na meču. "Namamio" je protivničke igrače na sebe, a potom pametno ugledao usamljenog Porter Džuniora i "izvukao" dodavanje.

Međutim, to nije sve, pošto je Jokić imao još jedan fenomenalan potez kada je kroz "uši" poslao loptu protivniku i ostavio lakši deo posla jednom od svojih saigrača. Tačnije, s obzirom da ima preko 10 asistencija, imao je pregršt lepih dodavanja, ali ova dva smo mi istakli.

Gosti iz Njujorka ne žele da se predaju i pružaju jednu apsolutno ravnopravnu borbu u "Bol areni", pa večeras imamo jednu pravu košarkašku predstavu za mnogobrojnu publiku u Koloradu.

Takođe, što se tiče sadašnjeg meča, Niksi nisu nimalo rival za potcenjivanje, s obzirom na to da su u Istočnoj konferenciji trenutno četvrtoplasirana.ekipa, a traže priliku da taj skor večeras i poprave.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading