LEGENDA BOSTON SELTIKSA ISPROZIVALA JOKIĆA! Ne VERUJE da su Nagetsi ŠAMPIONSKI TIM!

Autor:

Sport

11.03.2024

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je iznenadio svojim kontroverznim mišljenjem.

LEGENDA BOSTON SELTIKSA ISPROZIVALA JOKIĆA! Ne VERUJE da su Nagetsi ŠAMPIONSKI TIM!

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić trenutno je favorit u MVP trci, i pored toga, predvodi svoj tim, Denver Nagetse, kao favorite u borbi za odbranu šampionskog prstena NBA lige. Ipak, kao što je to običaj, mnogi potcenjuju Somborca, a na ekipu i Kolorada gledaju kao tim koji nije kadar da još jednom stigne do vrha. 

Jedan od ovih "nevernika" je legendarni Pol Pirs. Nekadašnji igrač Seltiksa je u svom podkastu ugostio Džejsona Kroua, sa kojim je govorio o favoritima za titulu. 

Kada je Krou doveo Nikolu i Nagetse u razgovor kao favorite za u MVP, odnosno šampionskoj trci, Pirs se smejao pun ironije, pokazujući totalno potcenjivanje.

- Slušaj, neću biti razočaran ako Jokić osvoji MVP nagradu, jer je, kao što sam rekao, on najbolji NBA igrač. On nema mana. Igra u svom tempu, svake večeri isporuči svoje - rekao je Krou.

 

 

- Kako misliš nema mana, njegova odbrana... - prekinuo je Pirs na kratko kolegu.

- Njegova odbrana je sjajna. Nije sjajan u odbrani jedan na jedan, ali je sjajan timski igrač u odbrani, njegov IQ nadoknađuje to. Zna kako da pokrije svoja područja, nije slaba karika. Zna kako da iskoristi svoje uglove, sjajan je u skoku u odbrani. Prisiljava vas da uzimate teške uglove. Nije savršen u odbrani, ali je na nivou šampiona u odbrani - kazao je samouvereno Krou.

Da, oni su šampioni - odgovorio je Krou, nakon čega je Pirs ponovo pitanje:

- Denver ti je glavni kandidat?.

- Da, Jokić je najbolji igrač - jasan je Krou.

Pol Pirs uopšte nije želeo da odustane, a ni da poveruje.

- Pre nego što je ova utakmica počela večeras (Denver - Boston), ko ti je bio favorit?

- Da, bio mi je Denver - zaključio je Krou, što je nasmejalo Pirsa, bacivši ga u ironičan kikot.

Svakako, tabela sama govori da je Pirs značajno daleko od istine. Nagetsi su trećeplasirana ekipa Zapadne konferencije, a Nikola je sa skoro tripl-dablom u proseku skoro sigurni MVP ove sezone. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading