KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE UHVAĆENI U AKCIJI: Uživaju U ČARIMA BEOGRADSKOG NOĆNOG provoda! Samo da se NE PONOVI Vildoza! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.02.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskoristili su pauzu na ovaj način.

KOŠARKAŠI CRVENE ZVEZDE UHVAĆENI U AKCIJI: Uživaju U ČARIMA BEOGRADSKOG NOĆNOG provoda! Samo da se NE PONOVI Vildoza! (VIDEO)

Foto: Starsport

Veći deo košarkaškog tima Crvena zvezda nalazi se u Nišu gde se održava tradicionalni Kup "Radivoja Koraća". Juče su crveno-beli započeli takmičenje i uz dosta muke savladali FMP sa 80:75, a dok su se Sferopulosovi izabranici "pošteno" znojili ne bi li se plasirali u polufinale Kupa, dvojica stranaca koji zbog pravila nisu mogli da nastupaju u Nišu uživala su u čarima beogradskog noćnog provoda.

U pitanju su Fredi Gilespi i Džavonte Smart. Naime, neko ih je sinoć usnimio u klubu u našoj prestonici i dok je bivši košarkaš Bajerna "uhavaćen u akciji" dok prilazi devojci, doskorašnji član G lige je bio nešto mirniji.

Navijačima Crvene zvezde ovo sigurno budi nemire, s obzirom na to da je u isto ovo doba prošle godine Luka Vildoza zbog nemirne glave već tada "završio sezonu" kada je usnimljen sa nekoliko devojaka u noćnom klubu, te kasnije zbog problema sa suprugom pružao znatno lošije partije. Međutim, ovo ne bi trebalo da predstavlja sličan problem, pošto je Smart u Beogradu samo sa bratom, dok se za Gilespija zna samo da mu je majka bila tu.

Podsetimo, košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP u okviru četvrtfinalnog okršaja na Kupu "Radivoja Koraća" rezultatom 80:75 (17:16, 23:20, 18:19, 22:20). Najefikasniji igrač crveno-belih bio je Nemanja Nedović sa 19 poena. Pomogli su mu Adam Hanga sa 13, i Dejan Davidvac sa 15 poena. Zvezda će u polufinalu igrati protiv Čačka 94, koji je ranije juče tokom dana iznenađujuće savladao gradskog rivala, Borac. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading