UGAŠEN JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT: Tužne vesi stižu iz Užica!

Autor:

Sport

25.01.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogo tužnih vesti stiže u poslednje vreme.

UGAŠEN JOŠ JEDAN MLADI ŽIVOT: Tužne vesi stižu iz Užica!

Foto: Privatna arhiva

Tužne vesti stižu iz Užica, gde je Košarkaški klub Sloboda, objavila da je iznenada preminuo sin Saše Turovića - Stefan, koji je imao 25 godina.

Saša Turović je ugledni srpski biznismen, koji u Americi ima ozbiljnu firmu za transport sa preko 120 kamiona, a koji je veliki deo svog novca ulagao u KK Sloboda.

Turović je dugogodišnji potpredsednik i glavni finansijer kluba, pa je njegov klub obavestio javnost o tragediji i uputio najiskrenije saučešće porodici.

- Košarkaški klub Sloboda Užice sa žaljenjem obaveštava javnost da je sin našeg dugogodišnjeg potpredsednika i finansijera Saše Turovića, Stefan, iznenada preminuo u sredu 24. januara 2024. godine, u svojoj 26. godini. Prerani odlazak divnog mladića svima je izuzetno teško pao, pa ovom prilikom Košarkaški klub Sloboda izražava najdublje i najiskrenije saučešće porodici Turović - ocu Saši, majci Danijeli i bratu Đorđu, izjavili su iz kluba.

Sahrana mladog Stefana obaviće su u rodnom selu Beljina kod Čačka, o čijem terminu će javnost biti blagovremeno obaveštena - navodi se u objavi Slobode iz Užica.

Podsetimo, Saša Turović je svojevremeno za Telegraf ispričao svoju životnu priču i kako je stvorio pravu imperiju u Americi, gde je ostvario "američki san" i ni iz čega, poštenim radom stigao do miliona.

Takođe je pričao i o ulaganju u KK Sloboda i kako je spasio klub faktički od gašenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading