JAGO POLUDEO ZBOG NEDOVIĆA: Brazilac se toliko IZNERVIRAO da je postao viralan na društvenim mrežama (VIDEO)

Autor: P. Z.

Sport

22.01.2024

15:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plejmejker Crvene zvezde Meridianbet nije mogao da sakrije bes.

JAGO POLUDEO ZBOG NEDOVIĆA: Brazilac se toliko IZNERVIRAO da je postao viralan na društvenim mrežama (VIDEO)

Foto: Starsport

Jago dos Santos i Nemanja Nedović

Brazilski košarkaš Jago dos Santos prethodnih nedelja pruža fantastične partije u dresu Crvene zvezde Meridianbet i trenutno je jedan od najboljih igrača koji nastupaju u Evropi.

Bez obzira na to, Jago je na Tik Toku pokazao da veruje da je Nemanja Nedović najbolje rešenje u Evropi, kada treba odigrati napad za pobedu.

Naime, Brazilac je na ovoj popularnoj društvenoj mreži odlučio da igra jednu "ili-ili" igru, a pitanje je glasilo "Ko uzima poslednji šut na utakmici?", a naravno odnosilo se na situacije kada je u pitanju šut za pobedu.

Jago je prvo trebalo da bira između Nemanje Nedovića i Krisa Džonsa iz Valensije, a u svakom narednom koraku bi mu izlazio onaj koga je prethodno odabrao i neki novi evroligaški košarkaš.

Jago je birao Nedovića pre Džonsa, a onda je saigrača iz Crvene zvezde Meridianbet birao i pre vedeta kao što su Fakundo Kampaco, Skoti Vilbekin, Kevin Panter, Kostas Slukas, Šejn Larkin i Markus Hauard, a onda je došlo do problema.

Jago je želeo da odabere Nedovića i pre Kendrika Nana, ali je aplikacija zakočila u sekundi i prikazala je kao da je birao asa Panatinaikosa. To je Brazilca izbacilo iz takta, pa nije ni želeo da nastavi sa igrom, a sledeći Nanov protivnik bio bi Majk Džejms.

Taj snimak je poprilično zabavio ljubitelje košarke, a čak bi se moglo reći da je i Jago postao ravnopravan rival Frenku Kaminskom, kada je u pitanju popularnost na Tik Toku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading