JOKIĆ ŠMEKERSKI ODGOVORIO KARMELU NA PROZIVKE: Još u SOMBORU sam nosio...

Autor:

Sport

13.01.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije želeo mnogo da se osvrće na njega.

JOKIĆ ŠMEKERSKI ODGOVORIO KARMELU NA PROZIVKE: Još u SOMBORU sam nosio...

Foto: www.profimedia.rs

Karmelo Entoni je izjavio da je Denver dres sa brojem 15 dao Nikoli Jokiću da njemu napakosti i to je podiglo dosta prašine "preko bare".

Novinare je zanimao odgovor dvostrukog MVP, pa se Jokić osvrnuo na ovu temu tokom konferencije za medije posle pobede Nagetsa nad Nju Orleansom 125:113

Nikola je u ovom meču zabeležio svoj prvi tripl-dabl u 2024. godini, 12. u sezoni, a 117. u karijeri i pritom izjednačio rekord Vilta Čejmbrlina.

Podsetimo, uvređeni Karmelo je izjavio da su čelnici Denvera dodelili Jokiću dres sa brojem 15 koji je on "proslavio" noseći ga od 2003. do 2011. godine - da njemu napakoste.

 

 

Nekadašnja zvezda Nagetsa je u podkestu "Sedam popodne u Bruklinu" rekla da je taj potez urađen smišljeno i sa jasnom namerom da se njemu "lupi šamar" i naglasila kako smatra da tako nešto nije zaslužila posle svega što je uradila za tim.

Jokića su pitali da li je znao da je Entoni nosio broj 15.

Mislim da sam nosio broj 15 ceo život. U mom rodnom gradu (Somboru) sam nosio petnaesticu. Mislim da sam u Novom Sadu nosio 14 u jednom momentu... Ne, ne, nosio sam 15 - prisetio se Jokić i samo kratko pohvalio Entonija i stavio tačku na ovu temu:

- On je bio sjajan igrač - zaključio je najbolji košarkaš sveta.

Ipak, pojedini navijači su na društvenim mrežama podsetili da je Nikola Jokić bar jednom nosio drugi broj na dresu - i to broj 1. Bilo je to tokom NBA Letnje lige kad je bio novajlija u Nagetsima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading