NAVALI NARODE! Zvezda Meridianbet pustila u prodaju KARTE ZA BASKONIJU! Iznenađenje za MLAĐE NAVIJAČE!

Autor: M. M.

Sport

12.01.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasili se crveno-beli.

NAVALI NARODE! Zvezda Meridianbet pustila u prodaju KARTE ZA BASKONIJU! Iznenađenje za MLAĐE NAVIJAČE!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet velikom pobedom u Milanu završili su izuzetno težak i naporan period u kome su imali seriju gostovanja, prvenstveno u Evroligi, ali i regionalnoj AdmiralBet ABA ligi.

Pred crveno-belima je period u kome će odigrati tri domaće utakmice, protiv Borca (14.01.2024) i FMP (21.01.2024) u AdmiralBet ABA ligi, odnosno evroligaški duel sa Baskonijom (18.01.2024).

Foto: KK Crvena zvezda

Cene karata za Borac i FMP

Tim povodom, KK Crvena zvezda Meridianbet u petak tačno u podne pušta u prodaju karte za sve tri navedene utakmice.

Prodaja karata obaviće se kao i do sada na svim prodajnim mestima klupskog tiketing partnera "tickets.rs", kao i na internetu.

Takođe, na dan utakmica sa Borcem i FMP, radiće i blagajna u beogradskoj Areni sa početkom u 14 časova, dok će za utakmicu sa Baskonijom to prodajno mesto biti otvoreno od 13 časova.

Foto: KK Crvena zvezda

Cene karata za Baskoniju

KK Crvena zvezda Meridianbet ovoga puta mislio je i na najmlađe Zvezdaše, školarce i studente za utakmice regionalne lige sa Borcem i FMP.

Na utakmice regionalne lige koje će biti odigrane ove i naredne nedelje (14.01.2024 i 21.01.2024) omogućen je slobodan ulaz za svu decu  starosti do 7 godina uz OBAVEZNU PRATNJU RODITELJA:

- Svi školarci koji pohađaju osnovnu ili srednju školu, i trenutno uživaju u zimskom raspustu, uz đačku knjižicu na uvid takođe će moći besplatno da uđu na utakmice protiv Borca i FMP-a, dok će i naši studenti imati istu pogodnost uz priložen indeks. Dođite i pružite podršku našim momcima u narednim utakmicama koje će igrati na domaćem terenu! On će zaista biti naš samo uz Vaše prisustvo i glasnu podršku - poručuju sa Malog Kalemegdana.

Podsećamo da je KK Crvena zvezda Meridianbet pustio tokom nedelje u prodaju i polusezonske karte kluba po povoljnim cenama za sve utakmice prvog tima u svim takmičenjima do kraja sezone. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading