SMAILAGIĆ POKAZAO VELIČINU! Pogledajte reakciju igrača Partizana kada je slepi momak otpevao zvezdašku pesmu uoči derbija (VIDEO)

Autor:

Sport

04.01.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gest o kome će se pričati.

SMAILAGIĆ POKAZAO VELIČINU! Pogledajte reakciju igrača Partizana kada je slepi momak otpevao zvezdašku pesmu uoči derbija (VIDEO)

Foto: Euroleague TV/printscreen

Crvena zvezda Meridianbet ugostila je Partizan u 19. kolu Evrolige, a pred novi večiti derbi u najelitnijem evropskom klupskom rangu, viđene su dve scene za nezaborav.

Najpre je, uoči himne Evrolige (koju "delije" već godinama nadjačavaju svojim pevanjem, još otkako su evroligaški čelnici Zvezdu Meridianbet kaznili nakon što je njen navijač, Marko Ivković, ubijen u Istanbulu), cela beogradska Arena pevala jednu pesmu.

U pitanju je obrada čuvenog hita "Računajte na nas", koji je, doveden na centar igrališta, otpevao slepi momak, Nemanja Crnatović.

Sa ovim momkom je, zdušno, pevala crveno-bela Arena (koju su Zvezdini navijači na poseban način "obojili" u boje voljenog im kluba) dobro poznatu pesmu navijačima srpskog prvaka, igrači i stručni štab Partizana su se dogovarali oko poslednjih detalja pred početak večitog derbija.

Potom je, međutim, usledio specijalan prizor u Beogradskoj areni, koji nije ostao nezapažen.

Republika

Foto: Euroleague TV/printscreen

Alen Smailagić aplaudira Nemanji Crnatoviću

Kada je Nemanja Crnatović završio sa pevanjem, jedna osoba je prišla da mu pomogne da izađe sa igrališta, a izvođača pesme publika je nagradila aplauzima. Tom aplaudiranju se, na iznenađenje mnogih, pridružio i košarkaš Partizana, Alen Smailagić.

Foto: Euroleague TV/printscreen

sjajan gest pokazao je košarkaš Partizana

Pokazao je popularni "Smajli" da je veliki sportsmen i veličina, time što je aplaudirao momku koji dolazi iz suprotnog tabora. Sport je pobedio ponovo u večitom derbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading