DELIJE NAPRAVILE SPEKTAKULARNU KOREOGRAFIJU! Cela Arena je crveno-bela! (FOTO)

Autor:

Sport

04.01.2024

20:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Zvezde Meridianbet igraju protiv Partizana meč 19. kola Evrolige.

DELIJE NAPRAVILE SPEKTAKULARNU KOREOGRAFIJU! Cela Arena je crveno-bela! (FOTO)

Foto: star sport

Ni igla nema gde da padne u meču Crvene zvezde Meridianbet i Partizana, koji su se sastali u evroligaškom večitom derbiju, drugom ove sezone.

Navijači srpskog šampiona ispunili su tribine do poslednjeg mesta, a pred duel s najljućim rivalom napravili su spektakularnu atmosferu.

Pristalice crveno-belih su i pre meča dale proglas, da se na utakmicu dođe u crvenim i belim majicama, što su svi ispoštovali, a fantastična slika je otišla u svet.

Pogledajte kako izgleda večeras Arena:

Crveno-beli su u ovaj susret ušli s 15. pozicije sa skorom od sedam pobeda i 11 poraza, dok je Obradovićev tim na deobi šestog mesta sa 10 pobeda i osam neuspeha.

U narednom kolu, Crvena zvezda Meridianbet gostuje Asvelu u Vilerbanu, dok Partizan ide u Istanbul na megdan turskom Fenerbahčeu.

Biće to poseban izazov za Željka Obradovića, koji je svojevremeno uspeo da tim iz Istanbula dovede do prve i jedine klupske titule prvaka Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading