DERBI NIJE NI POČEO, A VEĆ SU VIĐENE VARNICE! Naneli BRUTALNO odgovorio na PROVOKACIJE sa tribina! (FOTO)

Autor:

Sport

04.01.2024

19:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki košarkaš nije hteo da prećuti.

DERBI NIJE NI POČEO, A VEĆ SU VIĐENE VARNICE! Naneli BRUTALNO odgovorio na PROVOKACIJE sa tribina! (FOTO)

Foto: Starsport

Džejms Naneli

Utakmica 19. kola Evrolige između Crvene zvezde Meridianbet i Partizana na programu je večeras od 20.00 časova, a pre početka "večitog derbija" košarkaši obe ekipe izašle su na teren i krenule da se zagrevaju.

Igrač crno-belih Džejms Naneli nije ostao imun na provokacije delija s tribina, pa im je poslao odgovor na "ružan način".

On je tokom istezanja pokazao srednji prst na pogrdne reči koje su dolazile sa tribina...

 

 

Ne treba zaboraviti da Naneli nije "u ljubavi" sa navijačima Zvezde Meridianbet, jer je u avgustu prošle godine imao situaciju kada je ušao u sukob sa jednim navijačem.

Navijač crveno-belih je u jednom momentu uleteo na teren i počeo da provocira Džejmsa, koji je krenuo pesnicom na njega. Srećom, obezbeđenje je brzo reagovalo i do fizičkog obračuna nije došlo.

Naneli se nakon incidenta pravdao da je bio napadnut i da je samo branio svoj prostor, da bi na društvenim mrežama pričao drugu priču.

- Voleo bih da se vratim unazad i nokautiram tipa i njegovog drugara koji je pljunuo prema meni - oglasio se svojevremeno Naneli na Tviteru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading