TRENER MONAKA VERUJE U BIVŠI KLUB! Evo zašto Obradović daje BLAGU prednost Zvezdi Meridianbet protiv Partizana!

Autor:

Sport

04.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra od 20 časova u Štark areni.

TRENER MONAKA VERUJE U BIVŠI KLUB! Evo zašto Obradović daje BLAGU prednost Zvezdi Meridianbet protiv Partizana!

Foto: star sport

Crvena zvezda Meridianbet dočekuje Partizan u 19. kolu Evrolige i novom večitom derbiju u najkvalitetnijem evropskom rangu.

Pred duel ljutih rivala oglasio se i trener Monaka Saša Obradović. Nekadašnji trener kluba s Malog Kalemegdana blagu prednost daje svom bivšem klubu, iako je Partizan bolje pozicioniran.

- Neverovatno važna utakmica za oba tima. Može se reći da je Crvena zvezda Meridanbet kao domaćin u blagoj prednosti, ali kada je derbi u pitanju teško je bilo šta prognozirati. U svakom slučaju, važno je pobeđivati kada si domaćin, jer kako takmičenje odmiče sve je manje prava na kiks, pobede kod kuće ti daju šansu da ostaneš u trci, a trijumf u gostima pravi razliku - rekao je Obradović.

Foto: Starsport

Saša Obradović

Detaljno je šef struke evroligaša iz "kneževine" analizirao večite rivale.

- Partizanu je došao Džejlen Smit, čime je dobijena sigurnost na poziciji plejmejkera, s obzirom na duže odsustvo Alekse Avramovića zbog teže povrede. Na drugoj strani, Crvena zvezda Meridianbet je jaka na spoljnoj liniji, pa možemo da očekujemo kvalitetne duele spolja, ali i pod košem, gde je Partizan u prednosti. Da se utakmica igra na neutralnom terenu, dao bih malu prednost Partizanu, ali s obzirom na to da je Crvena zvezda Meridianbet domaćin i da derbi igra posle velikog trijumfa nad Fenerbahceom, to značajno menja stvari - istakao je Saša Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading