BOLOMBOJ ODUŠEVLJEN REKORDOM KARIJERE! Samo jedna STVAR mu je PREČA od toga! Evo šta je rekao o POBEDI Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

02.01.2024

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar crveno-belih obeležio istorijsku pobedu nad Fenerbahčeom u Istanbulu postigavši 24 poena.

BOLOMBOJ ODUŠEVLJEN REKORDOM KARIJERE! Samo jedna STVAR mu je PREČA od toga! Evo šta je rekao o POBEDI Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet je prvi put u istoriji kluba slavila u Ulker dvorani protiv bivšeg prvaka Evrope i nanela Fenerbahčeu tek drugi poraz kod kuće ove sezone.

Crveno-beli su savladali ekipu Šarasa Jasikevičijusa rezultatom 76:85, a meč je obeležio Džoel Bolomboj ličnim evroligaškim rekordom sa 24 poena i 6 sokova, po čemu je ubedljivo bio najbolji pojedinac u timu s Malog Kalemegdana.

Amerikanac je posle utakmice bio zadovoljan pobedom, kao i zbog rekorda karijere, te je zadovoljno izneo utiske zbog velike pobede nad Fenerbahčeom.

Foto: Starsport

Džoel Bolomboj i Jam Madar

- Osećaj je sjajan zbog mog učinka. Pre nekoliko kola postavio sam rekord karijere, sada sam ga nadmašio. Mnogo važnije je da smo pobedili i da smo pokazali konzistentnost. Ostvarili smo drugu gostujuću pobedu u sezoni, mada onu protiv Makabija u Beogradu teško možemo računati kao gostujući trijumf - rekao je Bolomboj i nastavio:

- Kao tim i kao individualci, igrali smo sjajno u odbrani, to nam je omogućilo da pomažemo jedni drugima i rotiramo. Dobri smo bili u skoku i došli smo do pobede. Nemamo planova, želimo se odmoriti i spremiti za naredni meč - istakao je Džoel Bolomboj.

Zvezda Meridianbet je na ovaj način stigla do sedme pobede u Evroligi ove sezone, a već u četvrtak igra 19. kolo Evrolige protiv večitog rivala Partizana pred svojim navijačima u Beogradskoj areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading