LESOR SE JAVIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Bivši igrač Partizana POSLAO PORUKU crno-belima!

Autor:

Sport

29.12.2023

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Matijas Lesor prokomentarisao je zbivanja u areni na utakmici protiv Virtusa.

LESOR SE JAVIO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA! Bivši igrač Partizana POSLAO PORUKU crno-belima!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana nisu uspeli da odbrane domaći teren na poslednjoj utakmici u ovoj polusezoni Evrolige. Virtus je slavio u neizvesnoj završnici rezultatom 75:77, ali deluje da se ovaj susret neće među grobarima pamtiti po neslavnom porazu, već po prelepoj akciji kluba.

Već bruje domaći i inostrani mediji o igračkicama, koje su poletele na parket za vreme izvođenja najčuvenije Partizanove pesme. U akciji je prikupljeno preko 10 hiljada plišanih lutkica, što je dovelo do preko 10 miliona dinara u donacijama za ugroženu decu. 

Jedan od mnogih koji su pozdravili veliki potez crno-belih bio je Matijas Lesor. Francuski košarkaš i dalje je emotivno vezan za Partizan i to ne krije, a ni ovaj put nije propustio da se oglasi povodom bivšeg kluba. 

 

https://www.republika.rs/pretraga-vesti?search_parameter=Panatinaikos

 

Lesor je pohvalio i zaista impozantnu koreografiju najvatrenijih pristalica, a posle akcije sa igračkama, deluje da niko neće moći da kaže kako ima bolje navijače od Partizana. 

Francuski košarkaš trenutno nastupa za Panatinaikos sa velikim uspehom. Upravo je u četvrtak, protiv Zvezde Meridianbet, pružio još jednu fantastičnu partiju. Lesor je postigao 13 poena, čemu je dodao i četiri skoka. Tim iz Atine se trenutno nalazi na fantastičnom ćetvrtom mestu, a ukoliko Matijas nastavi sa dobrim igrama, deluje da mu ove sezone neće izmaći nastup na Fajnal foru.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading