SFEROPULOS OTKRIO: EVO ZAŠTO NISMO USPELI DA SE VRATIMO U MEČ! Trener crveno-belih vidno NEZADOVOLJAN!

Autor:

Sport

28.12.2023

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi neuspeh tima sa Malog Kalemegdana.

SFEROPULOS OTKRIO: EVO ZAŠTO NISMO USPELI DA SE VRATIMO U MEČ! Trener crveno-belih vidno NEZADOVOLJAN!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet poraženi su u "OAKA" dvorani od Panatinaikosa u 17. kolu Evrolige rezultatom 82:65 (20:17, 18:14, 23:19, 20:13).

Izuzetno tvrdo se igralo na obe strane na početku susreta, pa i tokom celog prvog poluvremena. Zvezda Meridianbet je dobrom odbranom anulirala sve napade zelenih, ali su se domaći prvi put "odlepili" u finišu prve polovine igre. Do kraja su sve više povećavali i održavali prednost, iako je Zvezda Meridianbet u više navrata imala prilike da se vrati u meč, izabanici Janisa Sferopulosa nisu koristili mnoge otvorene šuteve kada im se Panatinaikos "nudio", pa su upisali novi ubedljiv poraz u Evroligi.

Trener crveno-belih je bio vidno nezadovoljan nakon poraza, ali nije želeo mnogo da priča.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos i Miloš Teodosić

- Imali smo problema u napadu, kasnije i defanzivnih problema, zbog toga nismo uspeli da se vratimo u meč - kratko je objasnio Sferopulos.

Najefikasniji u redovima domaćih bio je Mitoglu sa 15 poena, dok je na drugoj strani bio najbolji Bolomboj sa istim učinkom.

Ovim kolom je završen prvi krug takmičenja posle kog je Panatinaikos na skoru 10-7, dok je Zvezda Meridianbet na 6-11.

Ono što može biti potencijalno još veći problem za crveno-bele jeste povreda Luke Mitrovića koji od sredine treće deonice nije ulazio nazad u igru. videćemo kakva će biti situacija sa njegovim kolenom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading