LESOR DOŽIVEO HOROR POVREDU PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET: Evo da li će biti SPREMAN za duel sa crveno-belima!

Autor:

Sport

23.12.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgledalo je vrlo neprijatno.

LESOR DOŽIVEO HOROR POVREDU PRED DUEL SA ZVEZDOM MERIDIANBET: Evo da li će biti SPREMAN za duel sa crveno-belima!

Foto: Starsport

Jeziva scena dogodila se na tri minuta pre kraja susreta u Evroligi u Milanu, kada je Matijas Lesor, posle neuspešnog pokušaja zakucavanja i kontakta sa Nikolom Melijem, uz glasan jauk i bolnu grimasu na licu, neko vreme ostao da leži na parketu.

Zaledili su se svi u taboru Panatinaikosa u tom momentu, a bilo je odmah jasno da iskusni centar neće moći da nastavi meč. Posle ukazane lekarske pomoći nije mogao samostalno ni da hoda, već su ga saigrači izneli sa terena.

Trener "zelenih" Ergin Ataman je posle utakmice otkrio da Matijas oseća bol i da nije siguran u kakvom je stanju. Bivši igrač Partizana ubrzo je podvrgnut detaljnim pregledima, tokom kojih je ustanovljeno da je ipak dobro prošao i da povreda nije teže prirode.

U izveštaju doktora stoji da kost nije pretrpela oštećenja, ali da će iz predostrožnosti on propustiti prvenstveni duel sa Promiteasom u gostima.

Međutim, Lesor bi trebao da bude spreman i u timu za predstojeći okršaj sa Crvenom zvezdom Meridianbet u Atini, koji je zakazan za četvrtak u sklopu 17. kola Evrolige od 20.15 časova.

Hvala vam svima na brizi i porukama podrške. Osećam se mnogo bolje, bilo je bolno, ali biće sve u redu, napisao je Francuz na društvenim mrežama.

On je i ove sezone među najboljim "peticama" elitnog takmičenja, sa prosečnim učinkom od 14,4 poena i 5,9 skokova za oko 28 minuta provedenih na parketu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading