BRANIMIR NESTOROVIĆ DELI LEKCIJE O PATRIOTIZMU: Evo ŠTA KAŽE o Nikoli Jokiću i košarkaškoj reprezentaciji!

Autor:

Sport

26.12.2023

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati doktor govorio o nacionalnom timu.

BRANIMIR NESTOROVIĆ DELI LEKCIJE O PATRIOTIZMU: Evo ŠTA KAŽE o Nikoli Jokiću i košarkaškoj reprezentaciji!

Foto: ST/Nemanja Pančić, D. KADIĆ

Pulmolog i alergolog prof. dr Branimir Nestorović dospeo je u žižu javnosti u teškim vremenima kada je u Srbiju stigla pandemija koronavirusa, a sada je uplivao i u političke vode.

Poznat je Nestorović po svojim kontroverznim političko-istorijskim stavovima, ali je bez obzira na to dobio podršku birača, pa će ući u parlament.

Nestorović je veliki patriota, a pre dve godine nakon Olimpijskih igara u Tokiju, dotakao se i odnosa pojedinih sportista prema dresu nacionalnog tima.

Tada je košarkaška reprezentacija prolazila kroz težak period jer nisu uspeli da se kvalifikuju, a Nestorović je izneo svoje mišljenje zašto je to tako.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Branimir Nestorović

 

- Mi već godinama unazad imamo najbolju košarkašku reprezentaciju na svetu. Koja ne može da osvoji medalju niti da se kvalilfikuje. Što? Pa niko neće da igra za reprezentaciju. Zato što je u NBA dobra lova, pa rizikuje da se povredi, pa ne pušta ga klub...Sačekaj, izvini, imali smo igrače koji su bili vrhunski košarkaši koji su sve ostavljali i dolazili da igraju za reprezentaciju - započeo je Nestorović aludirajući na Nikolu Jokića, pa nastavio:

- Dončić je vrhunski košarkaš. Jedan od najboljih košarkaša NBA i došao je da igra za slovenačku reprezentaciju. Niko ne prozivam, ali ako počneš na taj način da razmišljašm, ti više nisi ti. Nekako se sam ispišeš iz državljanstva - rekao je Nestorović.

Dotakao se doktor i Novaka Đokovića koji je primer kako se bori za svoj narod.

- Novak Đoković je barem otišao. Najbolji teniser sveta, ali čovek nije mašina. On je igrao da bi pomogao reprezentaciji i mlađoj koleginici (Nini Stojanović) da ode što dalje - zaključio je Nestorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (3)

Loading
Tesla

28.12.2023 17:39

Sve je ispravno rekao,svi se slažemo!

Милош 29

30.12.2023 00:06

Да ли сад треба да будемо бесни или да плачемо што је оплео "коњовидца"?!!

Милош 29

30.12.2023 00:06

Да ли сад треба да будемо бесни или да плачемо што је оплео "коњовидца"?!!