LUČIĆ GOVORIO O NOVOM POJAČANJU CRVENO-BELIH: Evo šta je bivši igrač Partizana rekao za Gilespija!

Autor:

Sport

25.12.2023

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten Bajerna oglasio se povodom novog transfera Crvene zvezde Meridianbet.

LUČIĆ GOVORIO O NOVOM POJAČANJU CRVENO-BELIH: Evo šta je bivši igrač Partizana rekao za Gilespija!

Foto: Starsport

Vladimir Lučić

Košarkaš Bajerna, Vladimir Lučić, nedavno se vratio posle duge i naporne povrde. Bivšem igraču Partizana trebaće neko vreme da se vrati u prepoznatljivu formu, ali sa njim na krilu, tim iz Minhena može biti ozbiljan kandidat za plej-of. 

Lučić se nedavno oglasio povodom transfera bivšeg saigrača, Fredija Gilespija, u Crvenu zvezdu Meridianbet. O njemu je imao samo reči hvale i vidi ga kao odličnu prinovu za crveno-bele. 

- Fredi je veliki radnik, sto posto posvećen na svakom treningu i na svakoj utakmici. Uvek je tu da odradi prljav posao za ekipu. Mislim da mu tim Zvezde po karakteristikama mnogo više odgovara nego Bajern – tu je okružen jednim od najboljih dodavača u istoriji Evrolige Milošem Teodosićem, ali i sa dosta drugih talentovanih igrača na pozicijama od dva do četiri, igrača koji mogu da ga učine boljim - izjavio je Lučić. 

Foto: printskrin/vikipedia

Fredi Gilespi

Potom se bivši igrač Partizana detaljnije izrazio o stilu igre koji odgovara nekadašnjem NBA igraču. Ono što vidi kao ključ uspeha Fredija Gilespija u Crvenoj zvezdi Meridianbet je sjajna pas igra i saradnja sa Milošem Teodosićem.

- Gilespi je igrač koji dosta zavisi od sistema i od ekipe kojom je okružen, drugi treba da iskreiraju koš za njega. Radi dosta korisnog što se ne vidi uvek u statistici, a tu su i skokovi, blokade, čvrstina. Ukoliko se uklopi kako treba, može da bude pojačanje za Zvezdu - dovršio je Vladimir Lučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading