CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET OTPUSTILA CENTRA: Sada je i ZVANIČNO okončana saradnja!

Autor:

Sport

25.12.2023

15:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli rešili su da rasterete klupu i otpuste jednog od igrača sa spiska.

CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET OTPUSTILA CENTRA: Sada je i ZVANIČNO okončana saradnja!

Foto: Starsport

Crvena zvezda Meridianbet odlučila je da okonča saradnju sa Ognjenom Kuzmićem. Srpski centar od danas zvanično neće nositi crveno-beli dres te će svoj drugi mandat završiti bez značajnijeg doprinosa u klubu. Nova stanica u karijeri gorostasnog igrača biće FMP.

Div iz Doboja je leta 2016. godine stigao u redove crveno-belih, gde je odigrao 302 utakmice što ga stavlja na 15 mesto večne liste igrača po broju nastupa. Na Malom Kalemegdanu ukupno je postigao 1732 poena, i osvojio tri AdmiralBet ABA lige, četiri šampionata Srbije i četiri kupa Radivoja Koraća.

Crvena zvezda Meridianbet se javnosti povodom rastanka obratila saopštenjem koje prenosimo u celini. 

- Klub ovom prilikom želi još jednom da se zahvali našem Ognjenu na svemu što je učinio i dao u dresu Crvene zvezde čime je postao veliki i (trofejni) deo naše istorije, i da mu poželi puno zdravlja i sreće u nastavku karijere - stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Foto: Starsport

Ognjen Kuzmić

Crvena zvezda Meridianbet trenutno na dva fronta izgleda potpuno drugačije. U Evroligi, stvari trenutno nisu baš najbolje. Crveno-beli zauzimaju tek 15. poziciju sa samo šest pobeda iz 16 utakmica. Sa druge strane u AdmiralBet ABA ligi stvari izgledaju potpuno suprotno. Klub sa Malog kalemegdana se nalazi ubedljivo na prvom mestu sa samo jednim porazom iz 13 utakmica. S obzirom na poraz večitog rivala od Zadra, sve je izvesnije da će izabranici Janisa Sferopulosa imati veoma bitnu prednost domaćeg terena u plej-ofu šampionata Jadrana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading