SFEROPULOS KRATKO I JASNO PRED VALENSIJU: Grk zna kako se krote "slepi miševi"

Autor:

Sport

05.12.2023

14:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezda Meridianbet sutra igra prvi od dva vezana meča u Španiji.

SFEROPULOS KRATKO I JASNO PRED VALENSIJU: Grk zna kako se krote "slepi miševi"

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Meridianbet gostovaće sutra Valensiji u 12. kolu Evrolige u nameri da natave pobedonosnu seriju na krilima trijumfa protiv Efesa. Pred izabranicima Janisa Sferopulosa neće biti lak zadatak, mada ni "slepi miševi" ne blistaju ove sezone. Naime, crveno-beli su na skoru 4-7, dok Valensija ima samo pobedu više posle 11 odigranih mečeva.

Zato grčki trener ističe da moraju da odigraju krajnje pametno i oprezno. Pritom njegove izabranike očekuje dupli program u Španiji jer u petak gostuju i Baskoniji.

Foto: Starsport

Košarkaši i trener crveno-belih

- Imamo duplo kolo u Španiji, ali fokusiramo se na prvu utakmicu. Igramo protiv Valensije koja se bori snažno. Očekujem tešku utakmicu. Sa naše strane moraćemo da budemo koncentrisani. Da igramo pametno ofanzivno i defanzivno i da iskoristimo sve što "pročitamo" u napadu i da zaustavimo sve ono što oni budu radili u napadu kako bismo imali šansu da pobedimo - istakao je Sferopulos posle treninga pred put u Španiju.

Podsetimo, crveno-beli će na turneji u Španiji imati i dalje skraćenu rotaciju jer je nekoliko igrača poveđeno, pa tako Adam Hanga i dalje nije u stroju i neće biti do Nove godine, dok se Šabaz Nejpir vratio u tim ali igra sa maskom zbog polomljenog nosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading