POZNATA SUDBINA MESINE: Armani REAGOVAO pre dolaska u Beograd!

Autor:

Sport

04.12.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loši rezultati doveli su u pitanje ostanak na klupi.

POZNATA SUDBINA MESINE: Armani REAGOVAO pre dolaska u Beograd!

Foto: Starsport

Etore Mesina

Etore Mesina (64) produžio je ugovor sa Armanijem! Nakon serije loših rezultata i svih problema unutar kluba italijanski mediji spekulisali su o tome da mu se sprema otkaz, ali se dogodio preokret.

Uprava kluba dala je puno poverenje svom treneru koji je stavio paraf na višegodišnji ugovor.

- Ugovor sa gospodinom Mesinom je produžen do 2026. godine-  rekao je prvi čovek kluba Del'Orko.

 

 

Armani loše igra u domaćem šampionatu gde je posle 10 kola na osmom mestu na tabeli sa skorom 5-5. Izgubio je dva uzastopna meča, od Pistoje, pa od Sasarija.

U Evroligi je na skoru 4-7. Uz sve to ima problem i sa povredama, pa tako Nikola Mirotić najverovatnije neće igrati protiv Partizana u četvrtak u Beogradu.

 Trebalo je to da bude prvi meč za njega protiv crno-belih posle letošnje transfer sage kada je bio "već viđen" u crno-belom, pa je na kraju odlučio drugačije i otišao u Milano.

Što se Mesine tiče, dospeo je u žižu javnosti u Srbiji nakon komentara o plejmejkeru Crvene zvezde Meridianbet Šabazu Nejpiru.

- Prošle godine sa Nejpirom smo rešili situaciju tokom sezone i onda osvojili šampionat, ali je letos nakon što nam je rekao da će ostati ponovo podigao svoje zahteve. Već smo otišli ​​toliko daleko da smo mu ponudili trostruku početnu platu. Nismo mogli više i sada nastavlja da šalje poruke prijateljima da bi voleo da se vrati. Nejpirova zasluga je bila što je promenio ličnost tima - rekao je Etore Mesina za "Korijere dela Sera".

Nakon ove izjave Mesina je pokušao da se "opere" pa je pričao kako su ga loše interpretirali, ali je šteta već načinjena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading