SFEROPULOS UVEREN U TRIJUMF: "Naš domaći teren je KAO TVRĐAVA"!

Autor:

Sport

23.11.2023

19:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vreme je da konačno padne Armani.

SFEROPULOS UVEREN U TRIJUMF: "Naš domaći teren je KAO TVRĐAVA"!

Foto: Starsport

Trener košarkaša Crvene zvezde Meridianbet Janis Sferopulos izjavio je, pred utakmicu sa ekipom Olimpije iz Milana, da je na njegovoj ekipi da se drži plana i da ima fokus na sutrašnjem meču.

Košarkaši Crvene zvezde sutra od 20:30 časova dočekuju ekipu Olimpije iz Milana u utakmici 10. kola Evrolige.

Republika

Foto: Starsport

Janis Sferopulos

 

- Šabaz je danas trenirao sa maskom, sutra ćemo proceniti situaciju i donećemo odluku u poslednjem momentu da li će igrati. Igramo protiv tima koji igra sve bolje, imaju dve pobede u poslednja tri meča. Imaju iskustva da igraju ovakve utakmice, na nama je da imamo fokus i da se držimo plana, da im napadnemo slabosti, generalno moramo da igramo pametno kako bismo ih pobedili - istakao je grčki stručnjak.

Dodaje da "crveno-beli" računaju na podršku navijača.

- Naš domaći teren je kao tvrđava, uvek želimo podršku tvrđave da nam budu kao šesti igrač. Posle četiri utakmice u sedam dana, sada smo imali malo vremena da odmorimo, da primenimo neke nove stvari. Još uvek dodajemo neke stvari u napadu i odbrani, veoma je bilo bitno da iskorist ovo vreme da se što bolje spremimo-  zaključio je Sferopulos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading