LESOR NE ZABORAVLJA SRBIJU! Francuz u Beogradu slavio sinu rođendan

Autor:

Sport

29.11.2023

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavu su uveličali i njegovi bivši saigrači

LESOR NE ZABORAVLJA SRBIJU! Francuz u Beogradu slavio sinu rođendan

Foto: printskrin

Matijas Lesor je tokom leta otišao iz Beograda, ali i dalje nije zaboravio Srbiju. Francuski košarkaš prošle sezone nosio je dres Partizana,a sad nastupa za Panatinaikos. On je gostovanje Grčkog kluba crno-belima u Areni iskoristio i da sinu matsonu proslavi drugi rođendan u Beogradu.

Naime, na proslavi, koja je održana u igraonici, bili su svi igrači šampiona Admiralbet ABA lige.  Tu su bili i navijači Partizana, sa kojima se Lesor družio tokom boravka u timu Partizana, kao i Lesorovi kumovi Jovana i Damir.

Mali Matson je dobio automobil igračku na rođendan, a duvao je svećice na dve torte, po jednom na srpskom i engleskom.

Lesor je stigao u Beograd sa ekipom Panatinaikosa, sa kojom će u četvrtak od 20.45 u Areni igrati protiv crno-belih u Evroligi.

On je u više navrata istakao koliko voli Partizan, tako je i sa igračima crno-belih slavio pobedu posle jednog meča preko video kola. Ovaj njegov potez izazvao je bes kod Grka, koji su mu poručili da se odluči za koga navija. 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading