GROBAR UHAPŠEN U ŠPANIJI: Navijači Partizana pravili haos posle poraza od Baskonije

Autor:

Sport

04.11.2023

14:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšeni danas pred sudom pod optužbom za seksualni napad.

GROBAR UHAPŠEN U ŠPANIJI: Navijači Partizana pravili haos posle poraza od Baskonije

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Jedan navijač Partizana uhapšen je u Španiji zbog divljanja i neprikladnog seksualnog ponašanja posle utakmice šestog kola Evrolige u kojoj su crno-beli poraženi od Baskonije sa 84:83. Prema informacijama iz Vitorije, haos je počeo u poslednjoj četvrtini i burne reakcije grobara koji su, prema pisanju španskog El Korea, šutnuli ogradu i oštetili nekoliko stolica u dvorani.

Međutim, kada su predstavnici obezbeđenja došli da smire situaciju jedan od navijača Partizana prišao je i dva puta poljubio ženu koja je radila u obezbeđenju. Dvojica policajaca odmah su ga privela i odvela u policijsku stanicu i on je već u subotu završio na sudu pod optužnicom zbog seksualnog napada.

Posle svega što se dogodilo, Baskonija je objavila zvanično saopštenje u kom je osudila nedolično ponašanje navijača Partizana.

- Saski Baskonija osuđuje incidente navijača Partizana tokom jučerašnjeg meča Evrolige u Buesa areni. Reakcija policije bila je hitna, preduzimajući odgovarajuće mere protiv nasilnika. Izražavamo punu podršku napadnutoj osobi i ponovo osuđujemo sve vrste nasilja. Ovakvom ponašanju nema mesta ni u sportu ni u bilo kojoj oblasti života - stoji u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading