EVROLIGA, ŠESTO KOLO: Valensija gazi redom, prva pobeda Asvela!

Autor:

Sport

02.11.2023

23:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavili još i Fenerbahče i Monako.

EVROLIGA, ŠESTO KOLO: Valensija gazi redom, prva pobeda Asvela!

Foto: Starsport

Majk Džejms

Košarkaši Monaka pobedili su u gostima Armani sa 72:66, u meču šestog kola Evrolige. Monako je do pobede predvodio Majk Džejms sa 21 poenom. Kod domaćih najefikasniji su bili Ševon Šilds sa 17 i Devon Hol sa 15 poena. Monako je zabeležio četiri pobede i dva poraza, a Milano je na skoru od jedne pobede i pet poraza. U narednom kolu, Monako će dočekati Asvel, dok će Milano ugostiti Valensiju.

U istom terminu, Valensija je kao domaćin pobedila Albu sa 79:71. Najbolji kod Valensije bio je Semi Odželeje sa 19 poena i sedam skokova, dok je kod gostiju bolji od ostalih bio Sterling Braun sa 19. Valensija ima pet pobeda i jedan poraz, a Alba jednu pobedu i pet poraza. Alba će u sledećem kolu dočekati Panatinaikos.

Nešto ranije danas, košarkaši Fenerbahčea pobedili su na domaćem terenu ekipu Olimpijakosa rezultatom 79:77 u utakmici šestog kola Evrolige. Najefikasniji u turskoj ekipi bio je Jorgos Papajanis sa 15 poena i dva skoka, dok je Dajšon Pjer dodao 14 poena. U timu Olimpijakosa istakao se Alek Peters sa 19 poena. U narednom kolu Evrolige Fenerbahče gostuje Partizanu, dok Olimpijakos dočekuje ekipu Baskonije.

Prvu pobedu u tekućoj sezoni Evrolige zabeležio je i Asvel, pošto je savladao ekipu Žalgirisa na gostovanju u Kaunasu rezultatom 91:88. Najbolji u sastavu francuskog tima bio je Timote Luvavu sa 19 poena i šest skokova, dok je Jusufa Fol dodao 15 poena i pet skokova. U sastavu domaće ekipe istakao se Tomas Dimša sa 21 poenom. U sedmom kolu Žalgiris putuje u Istanbul na utakmicu sa ekipom Efesa, dok Asvel gostuje košarkašima Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading