GROBARI U TRANSU! Obradović dobio VELIKO POJAČANJE za derbi protiv Zvezde Meridianbet!

Autor:

Sport

26.10.2023

17:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica se igra u 18 časova i 30 minuta.

GROBARI U TRANSU! Obradović dobio VELIKO POJAČANJE za derbi protiv Zvezde Meridianbet!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana dočekuju Crvenu zvezdu Meridianbet u petom kolu Evrolige, u Štark areni.

Izabranici Željka Obradovića imaće apsolutnu podršku grobara, pošto navijačima srpskog prvaka nije omogućeno da dođu u halu na prvi ovosezonski večiti derbi, o čemu je govorio prvi čovek crno-belih Ostoja Mijailović.

Veliko pitanje postavljalo se da li će regionalni šampion moći u ovom meču da računa na Alena Smailagića. Najtrofejniji evropski stručnjak je u izjavi pred derbi protiv Zvezde Meridian naglasio da je bivši igrač Golden Stejta pod znakom pitanja.

Foto: Starsport

 

Alen Smailagić nije trenirao večeras, ima bol u predelu u nogu i Ponitka. Videćemo sutra na treningu, Smajli je uvek bio neko ko je spreman da se žrtvuje, ja se nadam da će biti tako da se on opet žrtvuje - istakao je Željko Obradović, na konferenciji pred meč.

Ipak, Alen Smailagić je pred derbi izašao prvi na zagrevanje, gde je šutirao i pokazao da će i te kako biti spreman za ovaj meč.

Podsetimo, Crvena zvezda Meridianbet u derbiju ne računa na povređene Branka Lazića i Nemanju Nedovića, što je veliki peh za novog trenera Janisa Sferopulosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading