SRBOMRZAC POGUBIO KONCE! Ataman PREVAZIŠAO i Obradovića! URADIO nešto što pre njega NIJE nijedan trener! Pukla BRUKA u Atini!

Autor:

Sport

11.10.2023

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni stručnjak držao košarkaše na okupu šest sati.

SRBOMRZAC POGUBIO KONCE! Ataman PREVAZIŠAO i Obradovića! URADIO nešto što pre njega NIJE nijedan trener! Pukla BRUKA u Atini!

Foto: Starsport

Željko Obradović i Ergin Ataman

Košarkaši Panatinaikosa su savladali Marusi (82:71) u grčkom šampionatu, a Ergin Ataman je bio veoma besan posle tog meča na svoje igrače.

Novi trener "zelenih" je bio ljut zbog toga što su u poslednjoj četvrtini primili 26, a dali samo 13 koševa. Pred kamerama je izrazio nezadovoljstvo, da bi potom dodatno kaznio izabranike.

Kako prenosi grčki portal "SDNA", prema njihovim informacijama, dan posle tog duela zakazao je trening koji je trajao neverovatnih šest sati! Igrači atinskog velikana su u dvorani proveli ukupno oko osam časova.

Foto: Profimedia

Slukas i ekipa dobili su kritike od strane Atamana

- Stigli su u podne u dvoranu, video analiza je počela oko 12.30 i trajala je do 17 časova gde je Ataman komentarisao svaku odluku igrača na terenu i objašnjavao im šta želi da vidi od njih u svom sistemu igre - piše u pomenutom tekstu.

Zatim su oko sat vremena proveli sa glavnim sponzorom i imali su određene obaveze sa njima, pa je u posle toga održan trening koji je trajao oko dva sata. Naredni meč grčki tim igraće protiv Bajerna iz Minhena u Evroligi.

Još uvek je ostala tajna na koje igrače je tačno bio besan, jer ih nije imenovao.

- Igrali smo užasno, performanse pojedinih igrača bile su užasne. Pričaćemo u svlačionici. Ovo nije igra kakvu želim od košarkaša u ovom klubu. Ova košarka je katastrofalna - besno je vikao Ataman.

Podsetimo, pre meča protiv Krke, trener Partizana Željko Obradović je posle napornog leta iz Tel Aviva zakazao odmah trening, što je donelo produkt i ubedljiv trijumf u Novom Mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading