PARTIZAN SE POJAČAVA IZ SAKRAMENTA: Da li je on ta Željkova bomba?

Autor:

Sport

11.10.2023

07:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maštu grobarima zagolicao sin predsednika kluba Ostoje Mijailovića.

PARTIZAN SE POJAČAVA IZ SAKRAMENTA: Da li je on ta Željkova bomba?

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Partizana silovito su počeli novu sezonu u AdmiralBet ABA ligi, dok su u Evroligi poraženi od Makabija u gostima. Izabranici Željka Obradovića igraju sutra drugi susret u elitnom takmičenju na gostovanju Asvelu, a ako je suditi na osnovu najava uskoro bi među crno-bele moglo da stigne bombastično pojačanje.

I to pravo iz NBA lige, košarkaš koji je donedavno nosio dres Sakramenta. U pitanju je iskusni NBA bek Džeremi Lemb (31), koji je ostao bez ugovora sa Kingsima nakon što mu je isteklo probnih deset dana.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Njemu je jedna od opcija da ode u Sakramentov tim koji se takmiči u G ligi, ili da potraži angažman van Amerike, verovatno u Evropi. Za prvu opciju dobio bi 75.000 dolara ako bi ostao 60 dana, a u drugoj verovatno veći novac i priliku da se dokazuje.

I tu na scenu stupa Partizan. Naime, maštu navijača crno-belih zagolicao je Jovan Mijailović, sin prvog čoveka crno-belih Ostoje Mijailovića. On je na X društvenoj mreži, nekadašnji Tviter, okačio emotikon na kom se vidi jagnje, a upravo Lemb u prevodu sa engleskog jezika znači jagnje.

 

 

Taj potez odmah je pokrenuo spekulacije da li je mladi Mijailović mislio na košarkaša koji je u NBA ligi, osim za Sakramento, igrao i za Oklahomu, Šarlot i Indijanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading