NAJNOVIJE INFORMACIJE! Evo gde je Makabi ODLUČIO da PREBACI strane igrače!

Autor:

Sport

08.10.2023

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ratno stanje u Izraelu uticalo na ovakav potez.

NAJNOVIJE INFORMACIJE! Evo gde je Makabi ODLUČIO da PREBACI strane igrače!

Foto: Starsport

Vejd Boldvin i Lorenco Braun

Jeziva sitauacija i ratno stanje koja vlada u Izraelu, primorali su upravu Makabija iz Tel Aviva da se pobrine za bezbednost svojih košarkaša.

Tokom dana Partizan se ponudio da pomogne "Ponosu Izraela" i da u Beogradu igraju nastavak takmičenja u Evroligi, koja je u međuvremenu suspendovala njihov meč protiv Olimpije Milano, prvobitno zakazan za četvrtak.

Sada je Makabi odlučio da će svi stranci u klubu biti prebačeni na Kipar, saopšteno je iz Tel Aviva, dok će im se ostatak ekipe priključiti za nekoliko dana.

Republika

Foto: Evroliga

 

Klub je u nedelju pokušao da održi prvi trening od napada. Makabi takođe razmatra opciju promene utakmica sa Valensijom, sa kojom bi trebalo da se sastanu u Tel Avivu 18. oktobra. Ukoliko takav predlog bude sproveden, Izraelci će sledeću utakmicu kod kuće igrati tek 2. novembra.

Napad koji je izazvao ozbiljne poremećaje u svetu sporta počeo je u subotu kada je iznenadna raketna paljba lansirana iz Pojasa Gaze. Palestinska grupa Hamas uspela je da se infiltrira u Izrael kroz različite oblike transporta i izvela je napad kakav se ne pamti.

U celoj zemlji Izrael objavljena je ratna uzbuna i započeta opsežna mobilizacija. Kao takvo, Ministarstvo kulture i sporta saopštilo je da će svi sportski događaji biti otkazani do daljnjeg.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading