PARTIZAN OVO MORA DA ISKORISTI! Žocu stigle SJAJNE vesti! Makabi bez NAJBOLJIH čeka crno-bele!

Autor:

Sport

02.10.2023

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok udarac za "Ponos Izraela".

PARTIZAN OVO MORA DA ISKORISTI! Žocu stigle SJAJNE vesti! Makabi bez NAJBOLJIH čeka crno-bele!

Foto: Starsport

Trener Partizana Željko Obradović

Košarkaši Makabija su doživeli iznenadan poraz u finalu kupa Izraela protiv Hapoela iz Jerusalima, a ekipa na čijoj klupi sedi srpski trener Aleksandar Džikić trijumfovala je rezultatom 79:71.

Na ovoj utakmici, trener višestrukog osvajača Evrolige Odad Kataš nije mogao da računa na jednog od najboljih bekova Evrolige Vejda Boldvina koji se povredio. Preciznije, sjajni šuter je osetio bol u leđima tokom zagrevanja, pa je odlučeno da ne igra ovaj susret.

Tu se ne završavaju muke za "Ponos Izraela", pošto se i Džoš Nibo povredio tokom samog duela s Hapoelom, pa je drugo poluvreme proveo u svlačionici. Upravo zbog toga još uvek nije poznato da li će se njih dvojica, inače izuzetno bitnih košarkaša za igru Makabija, oporaviti do duela sa Partizanom, koji je na programu ovog četvrtka.

Republika

Foto: Starsport

Vejd Boldvin (levo) je upitan za meč s Partizanom

Svi u Makabiju veruju da će Boldvin i Nibo biti spremni da izađu na megdan izabranicima Željka Obradovića, ali potvrda da će se to desiti i dalje nema.

- Nadam se da nije preozbiljno. Izgubili smo Vejda neposredno pre utakmice, nadam se da će biti dobro. Sa malo skraćenom rotacijom ulazimo u novu sezonu, nedostaju nam dva bitna igrača. U četvrtak počinje sezona u Evroligi i moramo da izgledamo mnogo bolje - rekao je Kataš.

Džejk Koen, poput trenera Izraelaca, nada se će tandem biti spreman.

- Vejd i Džoš su važni igrači za nas i nadam se da će biti dostupni u četvrtak. U ovu sezonu ulazimo sa dosta samopouzdanja. Imamo talentovan i kvalitetan tim i uzbuđen sam zbog početka - istakao je Koen.

Ukoliko pomenuti dvojac ne uspe da se oporavi za duel s Partizanom, nema sumnje da će crno-belima znatno biti olakšan put do trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading