ŽELJKO OBRADOVIĆ LJUT: "Moramo MNOGO BOLJE"!

Autor:

Sport

07.10.2023

14:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana očekuju reakciju igrača.

ŽELJKO OBRADOVIĆ LJUT: "Moramo MNOGO BOLJE"!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Košarkaši Partizana izgubili su u prvom kolu Evrolige od Makabija u Izraelu rezultatom 96:81, a već u nedelju ih očekuje novo gostovanje u okviru AdmiralBet ABA lige gde će gostovati Krki u Novom Mestu.

Željko Obradović poziva na oprez pred ovaj meč.

- Ekipa Krke je odigrala odličnu utakmicu u prvom kolu. Moramo biti maksimalno koncentrisani i na neuporedivo boljem nivou odbrambeno da bismo odigrali dobro utakmicu i bili spremni na ono što nas očekuje, a to je sigurno veliko iskušenje protiv Krke - rekao je trener crno-belih.

Republika

Foto: Starsport

Balša Koprivica

 

Mladi centar Partizana Balša Koprivica poznaje kvalitet slovenačke ekipe. 

- Krka se vratila iz druge ABA lige i dobila prvu utakmicu protiv FMP-a. Veoma solidna ekipa, igraju brzo i borbeno tako da moramo tako da moramo biti spremni da dođemo na njihov domaći teren i punom parom započnemo meč - rekao je Balša Koprivica.

Utakmica između Krke i Partizana u dvorani "Leon Štukelj" u Novom Mestu na programu je u nedelju od 16.00.

Partizan i Krka su ostvarili pobede u prvom kolun regionalnog takmičenja, tim iz Slovenije je posle dramatične završnice pobedio FMP rezultatom 99:97, dok su crno-beli savladali Mornar u Beogradu rezultatom 110:78.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

https://www.youtube.com/watch?v=U9YWgwSvMf

 

Komentari (0)

Loading