OBRADOVIĆ PRED KRKU! Trener Partizana UPOZORAVA na jako bitnu STVAR!

Autor:

Sport

07.10.2023

10:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan se vadi za debakl u Izraelu.

OBRADOVIĆ PRED KRKU! Trener Partizana UPOZORAVA na jako bitnu STVAR!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Posle ubedljivog poraza na gostovanju Makabiju u Tel Avivu, košarkaši Partizana okreću se obavezama u AdmiralBet ABA ligi. Crno-beli nemaju mnogo vremena za razmišljanje o lošem početku u Evroligi, jer ih već sutra čeka utakmica 2. kola takmičenja u kome brane titulu.

Izabranici Željka Obradovića ponovo gostuju, ovog puta Krki, a pred duel koji je na programu u nedelju od 16.00, najtrofejniji evropski stručnjak ima jasnu poruku.

- Očekujem da reagujemo posle slabo odigrane utakmice protiv Makabija u Tel Avivu. Ekipa Krke je odigrala odličnu utakmicu u prvom kolu. Moramo biti maksimalno koncentrisani i na neuporedivo boljem nivou odbrambeno, da bismo odigrali dobro utakmicu i bili spremni na ono što nas očekuje, a to je sigurno veliko iskušenje protiv Krke! - rekao je Obradović.

Republika

Foto: Starsport

Balša Koprivica

Mladi centar Balša Koprivica podsetio je da obe ekipe ulaze u meč sa pobedom iz prvog kola.

- Krka se vratila iz AdmiralBet ABA 2. lige i dobila prvu utakmicu protiv FMP. Veoma solidna ekipa, igraju brzo i borbeno tako da moramo tako da moramo biti spremni da dođemo na njihov domaći teren i punom parom započnemo meč - istakao je Koprivica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading