POSLE DEBAKLA U TEL AVIVU! Evo kako je Željko Obradović KAZNIO košarkaše Partizana!

Autor:

Sport

07.10.2023

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početak nove sezona u Evroligi krenuo je loše po crno-bele.

POSLE DEBAKLA U TEL AVIVU! Evo kako je Željko Obradović KAZNIO košarkaše Partizana!

Foto: Starsport

Izabranici Željka Obradovića su doživeli ubedljiv poraz u Tel Avivu, protiv Makabija, ali navijače je u odnosu na rezultatski neuspeh zabrinula slaba igra regionalnog šampiona. 

Da se ne radi samo o navijačkoj zabludi, potvrdio je novinar "Partizan TV-a" Vladan Tegeltija koji je na društvenim mrežama podelio šta su crno-beli radili posle poraza u prestonici Izraela.

On je, naime, u svom izveštaju naveo da je najtrofejniji evropski trener po dolasku u Beograd organizovao naporan trening, dok je nakon poraza u Tel Avivu ekipa imala i video-analizu tokom cele noći. 

- Posle sinoćnjeg poraza, ekipa je tokom noći imala sastanak i videoanalizu. Nakon buđenja u 6 sati i doručka, usledio je put do aerodroma Ben Gurion, dva sata bezbednosnih proceduta i tri leta do Beograda, da bi posle popodnevnog odmora Żeljko u večernjim satima održao trening, u paklenom ritmu sa dosta trčanja.

Ekipa će trenirati i u subotu popodne, ručati u Areni, odakle će put aerodroma Nikola Tesla, da bi uveče nakon sletanja u Ljubljanu produžila autobusom do Novog Mesta, gde u nedelju od 16 sati igra protiv Krke.

 

 

Da ste večeras bili u maloj Areni, shvatili bi kliko su kritike navijača blage, spram Željkovog drila i nezadovoljstva prikazanim u Izraelu, intenziteta treninga, sprinteva i “kamikazi” kroz koje su večeras prošli njegovi izabranici, kojima je po planu petak po povratku iz Tel Aviva trebao da bude slobodan.

Opširnije ovih dana na YT kanalu BcPartizanTv, uz specijal sa poslednjim duelima ova dva kluba u regionalnom takmičenju kao najava meča u dvorani “ Leon Štukelj - napisao je Telgetija na svom Instagram profilu. 

Dakle, crno-beli su nakon poraza imali "kazneni trening", a sve to uoči gostvanju Krki u drugom kolu AdmiralBet ABA lige.

Klub iz Humske će već naredne nedelje imati priliku da popravi utisak u Evropi, pošto će gostovati Asvelu, koji je takođe pretrpeo debakl na prvom gostovanju ove sezone, Crvenoj zvezdi Meridianbet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading