PARE ZVEZDE MERIDIANBET MI NISU NAJVAŽNIJE: Brazilac otkrio zašto je došao u Beograd

Autor:

Sport

18.09.2023

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledao sam ga ne znam koliko godina, a sada sedi pored mene i unapređujem karijeru, rekao je Jago dos Santos Mateus.

PARE ZVEZDE MERIDIANBET MI NISU NAJVAŽNIJE: Brazilac otkrio zašto je došao u Beograd

Foto: KK Crvena zvezda

Brazilac Jago dos Santos Mateus biće važno pojačanje Crvene zvezde Meridianbet, a učesnik Mundobasketa u Manili je to i dokazao na prva dva meča koje je odigrao protiv Albe i Bajerna u Minhenu. Utakmice su bile pripremnog karaktera, ali Brazilac se nije štedeo, već je pokazao da je silno motivisan.

On je u pobedi nad Albom (74:56) postigao šest poena, dok je u porazu od Bajerna (84:82) doprineo sa pet poena i šest asistencija, a upravo je proigravanje saigrača njegovo primarno zaduženje. Time je Jago dos Santos potvrdio da je oberučke prihvatio da dođe na Mali Kalemegdan. Međutim, razlog preseljenja u Beograd nije bio finansijski, već želja da igra sa najboljim košarkašima, konkretno sa nekadašnjim kapitenom reprezentacije Srbije Milošem Teodosićem.

Foto: KK Crvena zvezda

Jago dos Santos i Miloš Teodosić

- Gledao sam Teodosića, ne znam koliko godina, a sada sedi pored mene. Ovo mi je važno, s obzirom da unapređujem igru. Pratio sam Teovu karijeru, to što sam sa njim svaki dan, bitnije mi je od novca. Za mene je ovo san, ovo je ludo. Igrao sam u Nemačkoj, sada ću igrati u najvećoj dvorani u Evroligi. Što se mene tiče, ja sam jako srećan što sam ovde, što mogu da sarađujem sa ovim igračima, trenerima i svima ovde - rekao je Jago za Meridian sport.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading