EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Jokić ponovo RAZOČARAO naciju - evo šta Nikola radi dok "orlovi" igraju KLJUČAN MEČ na SP! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

03.09.2023

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centra Srbije nije previše zanimala reprezentacija.

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO: Jokić ponovo RAZOČARAO naciju - evo šta Nikola radi dok "orlovi" igraju KLJUČAN MEČ na SP! (FOTO GALERIJA)

Foto: ataimages

Košarkaška reprezentacija Srbije pobedila je Dominikansku Republiku sa 112:79 u meču grupe I, i tako je u direktnom duelu uspela da obezbedi plasman u četvrtfinale Mundobasketa.

Na taj način je Srbija ponovila uspeh sa prošlog prvenstva, obezbedila je mesto među osam najboljih selekcija, a saznala je i rivala u narednoj fazi, a to će biti selekcija Litvanije.

Skoro čitava država je danas bila uz naše momke, pratila je pomno meč iz Manile, ali očigledno da nije baš sve zanimao ishod duela. Jedan od njih je Nikola Jokić, koji je nedavno "odjavio" reprezentaciju i odlučio da neće igrati na prvenstvu sveta.

Naime, dok je Srbija igrala protiv Dominikanske Republike, Jokić je bio na Ljubičevskim igrama, gde je pratio trku jednog od svojih konja.

Imao je i centar Denver Nagetsa i dvostruki MVP lige razloga za zadovoljstvo, pošto je njegov pulen uspeo da slavi, i to u trci dana. Ipak, nema sumnje da se ovaj njegov potez neće previše svideti navijačima u Srbiji.

Podsetimo, ovo je već treće veliko prvenstvo koje je Jokić odlučio da propusti i tako navukao gnev javnosti. Ovakav potez mu sigurno neće pomoći da se iz toga izvuče.

Što se tiče reprezentacije, Srbija će svoj četvrtfinalni meč igrati u utorak, a u slučaju da pobedi baltičku selekciju, za mesto u finalu će igrati protiv boljeg iz meča u kom se sastaju Slovenija i Kanada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
Iva

03.09.2023 19:48

Ostavite coveka vise na miru. Ima prava da ne igra za Srbiju i da slobodno vreme provodi kako zeli.

Tosha

04.09.2023 01:06

Meni se svidja njegov potez i to sta je on radio za vreme utakmice je njegova privatna stvar. Prekinite da huskate citaoce protiv Jokics