OGLASIO SE DŽEJMS: Lebron se zahvalio svima na podršci - Bronijevo stanje i dalje nepoznato!

Autor:

Sport

27.07.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbitniji trenuci u karijeri slavnog sportiste.

OGLASIO SE DŽEJMS: Lebron se zahvalio svima na podršci - Bronijevo stanje i dalje nepoznato!

Foto: Tanjug/AP

Lebron i Broni Džejms

Sin legendarnog košarkaša i po mnogima najboljeg u istoriji ovog sporta, Lebrona DžejmsaBroni, danas je kolabirao na košarkaškom terenu.

Kako je navedeno, mladi Džejms se srušio sam od sebe, što je izazvalo opšti haos u Americi.

- Tokom vežbanja Broni Džejms je doživeo srčani zastoj. Medicinsko osoblje je uspelo da reaguje i odvede Bronija u bolnicu. On je sada u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj. Tražimo poštovanje i privatnost za porodicu Džejms i obavestićemo medije kada bude više informacija. Lebron i Savana žele da javno pošalju svoje najdublje priznanje i zahvalnost medicinskom osoblju OSC koledža, za bezbednost i rad za njihove sportiste -  izjavio je portparol porodice Džejms nakon ovog incidenta.

Sada se o svemu oglasio i Lebron, koji se na društvenim mrežama zahvalio svima na podršci.

Želim da se zahvalim ljudima što su mojoj porodici slali poruke ljubavi i molitve. Osećamo vas i jako sam vam zahvalan. Svi rade sjajno svoj posao. Naša porodica je na okupu, sigurni smo i zdravi, osećamo vašu ljubav. Rećićemo i više kad budemo spremni, ali sada sam hteo da vam svima kažem koliko nam znači vaša podrška - poručio je Džejms.

Inače, Broni Džejms je član tima Univerziteta Južna Kalifornija, a očekuje se da će naredne sezone biti draftovan od strane neke od NBA ekipa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading