HAOS U SAD: Sin Lebrona Džejmsa KOLABIRAO na terenu!

Autor:

Sport

25.07.2023

16:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti iz Sjedinjenih Američkih Država.

HAOS U SAD: Sin Lebrona Džejmsa KOLABIRAO na terenu!

Foto: Tanjug/AP

Lebron i Broni Džejms

Sin legendarnog košarkaša i po mnogima najboljeg u istoriji košarke, Lebrona Džejmsa, Broni, danas je kolabirao na košarkaškom terenu.

Kako je navedeno, mladi Džejms se srušio i kolabario, što je izazvalo opšti haos u Americi.


Broni Džejms je zatim prebačen u bolnicu, gde je odrađena sva potrebna procedura, a ono što je sada najbitnije jeste i da se trenutno nalazi u stabilnom stanju.

Ubrzo je i otkriveno šta se zapravo desilo u Bronijevom slučaju.

- Juče tokom vežbanja Broni Džejms je doživeo srčani zastoj. Medicinsko osoblje je uspelo da reaguje i odvede Bronija u bolnicu. On je sada u stabilnom stanju i više nije na intenzivnoj. Tražimo poštovanje i privatnost za porodicu Džejms i obavestićemo medije kada bude više informacija. Lebron i Savana žele da javno pošalju svoje najdublje priznanje i zahvalnost medicinskom osoblju OSC koledža, za bezbednost i rad za njihove sportiste -  izjavio je portparol porodice Džejms.

Podsetimo, Lebron trenutno igra za Los Anđeles Lejkerse, a njegov tim je u prošle sezone zaustavljen u finalu Zapadne konferencije, gde su ih zaustavili Denver Nagetsi, aktuelni šampioni NBA lige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading