ZVEZDA MERIDIANBET POTVRDILA: Krilni centar naredne tri sezone u CRVENO-BELOM!

Autor:

Sport

01.07.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još dobrih vesti za navijače ekipe sa Malog Kalemegdana.

ZVEZDA MERIDIANBET POTVRDILA: Krilni centar naredne tri sezone u CRVENO-BELOM!

Foto: Starsport

Luka Mitrović, krilni centar Crvene zvezde Meridianbet, nosiće dres ovog kluba i naredne tri sezone, potvrđeno je na društvenim mrežama šampiona Srbije i osvajača Kupa Radivoja Koraća.

Na taj način su crveno-beli obezbedili saradnju sa vrlo važnim visokim igračem, koji je u prethodnim sezonama umeo da bude ključni igrač u borbama za trofeje na Jadranu, ali i u Srbiji.

Prethodne sezone je rođeni Novosađanin imao prosek od sedam i po poena, uz oko četiri i po skoka, u Evroligi, dok je u AdmiralBet ABA ligi rivalima ubacivao devet poena u proseku, uz četiri skoka.

Foto: Starsport

Luka Mitrović u dresu Crvene zvezde Meridianbet

Mitroviću je ovo drugi mandat u Crvenoj zvezdi Meridianbet. Ponikao je u Hemofarmu, odakle je 2012. godine došao na Mali Kalemegdan. Tu se zadržao pet sezona, a zatim je nastupao za Bamberg, Mursiju, Manresu, Hapoel Jerusalim, odnosno podgoričku Budućnost, odakle se 2021. vratio u Beograd.

Do sada je sa crveno-belima osvojio četiri titule u AdmiralBet ABA ligi, ima i pet državnih prvenstava, kao i šest Kupova Koraća.

Podsetimo, ovo nije prvi potpis u ekipi Duška Ivanovića, pošto je pre Mitrovića ugovor parafirao i Dejan Davidovac, koji se vratio u prestonicu Srbije nakon godinu dana u redovima CSKA iz Moskve. Sa druge strane, iz kluba su otišli Džon Holand, Luka Vildoza, Hasan Martin, kao i Stefan Marković, koji je završio karijeru

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading