Ataman ironičan: Hvala Željku Obradoviću!

Autor:

Sport

15.02.2018

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvrtfinalni meč u turskom Kupu između Fenerbahčea i Efes pilsena bio je posebno naelektrisan pošto mu je prethodio duel dvojice trenera Željka Obradovića i Ergina Atamana.

RepublikaFoto: twitter.com/Euroleague
Igrači Efesa savladali gradskog rivala na startu kupa

Na kraju je slavio Atamanov tim Efes pilsen u vrlo neizvesnoj završnici, pa je Ataman imao dupli razlog za slavlje.

Podsetimo, dvojica trenera se nisu rukovala pre, ili posle utakmice zbog verbalnog rata koji vode već neko vreme. Na konferenciji posle susreta Ataman se potrudio da taj rat i dalje produbi.

- Srećan sam zbog mog tima. Od prvog do poslednjeg minuta smo dominirali i čestitam mojim igračima. Zahvaljujem se i protivničkom treneru što nas je tako dobro motivisao za ovu Kup utakmicu - naglasio je Ataman.

Obradović je posle meča čestitao ekipi Efesa na pobedi, ne pominjući direktno protivničkog trenera.

- Presudan je bio rezultat prve četvrtine, kada su oni stekli ubedljivu prednost. Danston je odigrao zaista sjajan meč, nije lako ostati u takvom ritmu svih 40 minuta. Bilo je i mojih grešaka, ali igranje bez motivacije nije prihvatljivo - konstatovao je, između ostalog, trener Fenerbahčea.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading