KALINIĆ I CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET? Oglasio se menadžer srpskog košarkaša - OVO JE PRAVA ISTINA O POVRATKU! (FOTO)

Autor:

Sport

21.05.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno.

KALINIĆ I CRVENA ZVEZDA MERIDIANBET? Oglasio se menadžer srpskog košarkaša - OVO JE PRAVA ISTINA O POVRATKU! (FOTO)

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Kalinić

Dobro obavešteni košarkaški novinar Hristos Harpidis plasirao je na dan finala Evrolige informaciju da će se Nikola Kalinić posle jedne sezone u Barseloni vratiti u Crvenu zvezdu Meridianbet.

 

 

Nešto kasnije na Tviteru se oglasio Aleksandar Rašković, menadžer igrača katalonskog tima, koji je uz zanimljivu objavu dermantovao informaciju.

 

 

Podsetimo, iskusni košarkaš je do sada sa Crvenom zvezdom Meridianbet već osvojio po dve titule u AdmiralBet ABA ligi, Kupu i Košarkaškoj ligi Srbije, a nema sumnje da bi bio ozbiljno pojačanje i za narednu sezonu.

Delije bi sa oduševljenjem dočekale vest o povratku svog ljubimca, a 31-godišnji košarkaš, koji je tokom karijere nastupao za subotički Spartak, Novi Sad, Vojvodinu, kragujevački Radnički, Crvenu zvezdu Meridianbet, Fenerbahče, Valensiju i Barselonu, mogao bi da ispiše nove stranice istorije na Malom Kalemegdanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading