OVAKO NIKO NIKADA NIJE NAZVAO JOKIĆA! On je ČUDOVIŠTE iz Stenovitih planina! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.05.2023

07:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Denvera se u finalu Zapadne konferencije sastaju sa Los Anđeles Lejkersima.

OVAKO NIKO NIKADA NIJE NAZVAO JOKIĆA! On je ČUDOVIŠTE iz Stenovitih planina! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić

Pred početak finalne serije svoja očekivanja izneo je trener Lejkersa Darvin Hem. Govoreći o prvom duelu protiv Nagetsa, šef struke tima iz Los Anđelesa posebno je komentarisao mogućnosti Nikole Jokića, kome je dao posebno zanimljiv nadimak.

Na konferenciji za medije Hema, novinare je interesovalo kako će "jezerdžije" pokušati da zaustave Jokića, na šta je uzvratio iznenađujućim odgovorom.

- Ako budeš tu tada, rećiću ti. Nećete me ubrzavati. Mi već znamo da nas čeka čudovište iz Stenovitih planina. Ali, pustite nas da uživamo u ovoj pobedi - rekao je Darvin Hem, zbog čega su se svi na konferenciji propisno nasmejali.

Denver će i u ovoj seriji imati prednost domaćeg parketa, jer je ligaški deo NBA sezone završio kao najbolje plasirana ekipa od svih konkurenata.

"Grumenje" je, podsetimo, na putu do finala "zapada" pregazilo Minesotu Timbervulfs u seriji sa 4:1, da bi nešto "blaži" bili prema Finiksu, izbacivši Sanse rezultatom 4:2.

Obe te serije obeležio je Nikola Jokić, koji se protiv tima iz Arizone upisao u istoriju najjačeg košarkaškog takmičenja na planeti, kao prvi centar sa deset tripl-dablova u plej-ofu, pretekavši legendarnog Vilta Čemrlena.

Nekadašnja legenda upravo Lejkersa je tokom karijere imao devet, dok ga je "Džoker" pretekao u petoj utakmici protiv Finiksa.

Inače, prvi meč finala Zapadne konferencije na programu je u noći između utorka i srede od 2.30 časa iza ponoći, po srednjeevropskom vremenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading