KO RUŠI REAL? Ledej bacio grobare u TRANS pred četvrtu utakmicu!

Autor:

Sport

04.05.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli imaju ogromnog aduta u borbi za F4.

KO RUŠI REAL? Ledej bacio grobare u TRANS pred četvrtu utakmicu!

Foto: Starsport

Ledejev šut preko Hezonje

Krilni centar Partizana Zek Ledej izjavio je pred četvrti okršaj sa Real Madridom da najveća prednost "parnog valjka" leži u treneru Željku Obradoviću.

Srpski tim vodi sa 2:1 u plej-of seriji Evrolige protiv Kraljevskog kluba, a na F4 plasiraće se tim koji prvi stigne do tri trijumfa.

- Mi imamo verovatno najboljeg trenera u istoriji evropske košarke. Vidimo kako on pristupa igri i kako gleda na nju. Imamo i zaista pametan tim, pametne veterane. Samo ga slušamo i smišljamo različite načine da napadnemo, jer će na kraju oni svakako pokušati da se prilagode. Sve je do toga u plej-ofu - smatra Ledej.

Republika

Foto: Starsport

Najbolji ikada - Željko Obradović

Na parket se vraća Matijas Lesor, ali Ledej ističe da će i pored toga biti zahtevno.

Dobro je što se Lesor vraća. Može da nam pomogne, ali će biti zahtevno svakako. U prethodnom susretu smo igrali dobro na početku. u brzom ritmu, a onda se utakmica usporila. Potrebno je samo da budemo bolji u čitanju stvari i čitanju zone i da napadamo na različite načine - zaključio je as Partizana.

Duel počinje od 20:30 sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading