DURANTULA ĆE SANJATI JOKIĆA! Pogledajte POTEZ kojim je Srbin PODIGAO Bol arenu na NOGE! (VIDEO)

Autor:

Sport

30.04.2023

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski košarkaš Nikola Jokić bio je najbolji pojedinac u pobedi Denvera nad Finiksom.

DURANTULA ĆE SANJATI JOKIĆA! Pogledajte POTEZ kojim je Srbin PODIGAO Bol arenu na NOGE! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter

Nagetsi su u prvom meču druge runde plej-ofa bukvalno pregazili Finiks, koji je u finišu nekako uspeo da izbegne potpuni rezultatski debakl.

Predvođeni tandemom Džamal Marej-Nikola Jokić, košarkaši Denvera nijednog trenutka nisu dozvolili Sansima da se "razmahnu" i učine meč neizvesnim.

Somborac je utakmicu završio sa dvocifrenim učinkom, imao je 24 poena, 19 skokova i pet dodavanja, dok je Kanađanin bio najefikasniji sa 34 koša, uz devet asistencija i pet uhvaćenih lopti.

Mnogo lepih poteza viđeno je u ovom susretu, ali je bez konkurencije najatraktivniji izveo "Džoker" kada je u jednom napadu Denvera brutalno zakucao preko Kevina Duranta.

Sigurno da se najveća zvezda Finiksa, posle Devina Bukera, nije nadala da će se naći na posteru srpskog reprezentativca, koji je ovim poenima digao publiku u Bol areni na noge.

Cela hala aplaudirala je Jokiću na maestralno izvedenom potezu, obzirom da nisu česte situacije kada se Nikola može videti kako zakucava loptu u protivnički koš.

Tim iz Kolorada će, ukoliko izbori plasman u finale "zapada" igrati protiv pobednika meča Los Anđeles Lejkersi - Sakramento/Golden Stejt. Trenutno je 3:3 u seriji između Kingsa i Voriorsa, a majstorica je večeras od 21.30 časova u Kaliforniji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Denver Nuggets (@nuggets)

 

Podsetimo, "ratnici" su vodili 3:2 u seriji i imali "meč loptu" pred svojim navijačima, ali su "kraljevi" napravili brejk u San Francisku i sada im se ukazala šansa da kod kuće obezbede plasman u finale Zapadne konferencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading