URNEBESNO! Jović u CENTRU PAŽNJE: Srbin ODUŠEVIO Ameriku, njegova reakcija DOVELA DO SUZA čelnike NBA lige! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.04.2023

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije igrao talentovani košarkaš protiv Milvokija, ali je imao svoj trenutak slave.

URNEBESNO! Jović u CENTRU PAŽNJE: Srbin ODUŠEVIO Ameriku, njegova reakcija DOVELA DO SUZA čelnike NBA lige! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/NBA

Džimi Batler i Nikola Jović

Košarkaši Majamija odigrali su fenomenalan meč protiv Milvokija i pobedom 119:114 stigli su do prednosti od 3:1 u ovoj seriji.

Tim sa Floride do pobede je predvodio maestralni Džimi Batler koji je postigao 56 poena i bio je nerešiva enigma za Bakse.

Koliko je ovo brutalna partija bila najbolje govori reakcija talentovanog srpskog košarkaša Nikole Jovića koji nije ulazio u igru na ovom meču. On je ostao u šoku kada je video šta je Batler uradio Milvokiju, pa je otvorenih usta zapanjeno posmatrao statističke kolone, a njegova reakcija osvanula je i na zvaničnom Tviter profilu NBA lige, te je do suza dovela čelnike najkvalitetnijeg šampionata planete.

 

 

Što se samog Batlera tiče on je postao tek četvrti košarkaš sa ovako dobrim učinkom u plej-of seriji NBA lige. Od njega su bolji bili samo su Majkl Džordan (protiv Boston Seltiksa 1986. godine) - 63, Eldžin Bejlor (takođe protiv Bostona 1962.) - 61 i Donovan Mičel (protiv Denvera 2020.) - 57.

Batler je, takođe, tek 29. igrač u istoriji najjače lige kome je pošlo za rukom da u eliminacionoj fazi takmičenja ubaci 50+ koševa.

Podsetimo, plej-of serija se igra na četiri pobede, tako da je Majami veoma blizu prolaska u narednu rundu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading