BEZ JANISA NIŠTA NIJE ISTO: Majami na krilima Batlera DEMOLIRAO Bakse! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.04.2023

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iskusni Džimi je ubacio je 30 poena za samo 28 minuta na parketu.

BEZ JANISA NIŠTA NIJE ISTO: Majami na krilima Batlera DEMOLIRAO Bakse! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Janis Adetokumbo nije mogao da pomogne svojim Milvoki Baksima u trećem meču prve runde NBA plej-ofa zbog povrede, a to se odmah primetilo. Majami je kao domaćin demolirao ekipu grčkog superstara sa 121:99.

Tim trenera Erika Spolstre dominirao od samog starta i na kraju ubedljivo slavio. Sve četiri deonice je domaćin rešio u svoju korist i potpuno neočekivano je Majami poveo u seriji sa 2:1 u kojoj je već bio otpisan.

Iskusni Džimi Batler je osetio momenat kada treba da zablista. Ubacio je 30 poena za samo 28 minuta na parketu. Pratio ga je mladi Dankan Robinson sa 20 poena za 23 minuta. On je promašio samo dva šuta iz igre.

Kod Milvokija samo je Kris Midlton bio donekle raspoložen za igru sa 23 postignuta poena. Ostatak Baksa su bili ispod očekivanog nivoa.

Ipak,ni Majami nije bez problema. U četvrtoj četvrtini kada je već sve bilo poznato. Povredio se Viktor Oladipo. Prilikom prodorak okliznio se i po svemu sudeći povredio koleno.

Četvrta utakmica na programu je u noći između ponedeljka i utorka od 01.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading