DELIJE U TRANSU: Nikola Kalinić se vraća u Crvenu zvezdu? (FOTO)

Autor:

Sport

10.04.2023

13:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava atmoska bomba bi uskoro mogla da odjekne Malim Kalemegdanom.

DELIJE U TRANSU: Nikola Kalinić se vraća u Crvenu zvezdu? (FOTO)

Foto: Starsport/Ilustracija

Nikola Kalinić

Kako "Max bet sport" saznaje, Crvena zvezda bi volela da u svoje redove vrati Nikolu Kalinića! Njegov odlazak prošlog leta u Barselonu se pokazao kao nenadoknadiv i, posle svega viđenog, možda baš u tome i leži veliki razlog zbog kojeg crveno-beli nisu otišli u Top 8 Evrolige…

Republika

Foto: Starsport

Nikola Kalinić

Navodno su već uspostavljeni kontakti, te ne bi bilo nemoguće da se Nikola Kalinić posle jedne sezone u Barseloni vrati na Mali Kalemegdan. 

Podsetimo, prošle sezone je Kalinić bio jedan od motora tima, neko ko je bio među najzaslužnijima za osvojenu "tripletu". Timski je igrač, ali i lider koji se ne libi da preuzme odgovornost u odlučujućim trenucima.

Ove sezone u dresu katalonskog giganta Kalinić u Evroligi prosečno beleži 6.9 poena, 3.6 skokova i 1.7 asistenciju. Nema nikakve dileme da bi njegov eventualni povratak i te kako značio Crvenoj zvezdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading